20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ο Tim Cook κερδίζει θέση στη λίστα του TIME με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στο 2022

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μπήκε στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή του 2022 του TIME, κερδίζοντας μια θέση στην κατηγορία «Titans». Το TIME μοιράζεται αυτήν τη λίστα κάθε χρόνο, παρουσιάζοντας τις πιο σημαίνουσες προσωπικότητες, στελέχη, ηθοποιούς, μουσικούς και πολλά άλλα.

    Ο Tim Cook έχει μπει στη λίστα πολλές φορές στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου μόλις πέρυσι. Το 2022 εμφανίστηκε στην κατηγορία “Titans” και άλλες κατηγορίες περιλαμβάνουν “Καλλιτέχνες”, “Καινοτόμοι”, “Ηγέτες”, και “Πρωτοπόροι”.

    Το προφίλ του Tim Cook στη λίστα γράφτηκε από τη γυναίκα του Steve Jobs, Laurene Powell Jobs, η οποία εκθείασε τη θητεία του Cook ως CEO της Apple και τη «συμπόνια και πειθαρχία» που δείχνει ως επικεφαλής της εταιρείας.

    Η ίδια λοιπόν έγραψε:

    Η Apple είναι το έργο ζωής του Tim Cook και σε αυτό το έργο, ο Tim επιδεικνύει μαεστρία. Ο Tim έχει επιδείξει μεγαλύτερο εύρος στην ηγεσία του σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου από οποιονδήποτε σύγχρονο CEO. Δεδομένου ότι τα προϊόντα και οι πολιτικές της Apple επηρεάζουν τον ίδιο τον χαρακτήρα της σύγχρονης ζωής, η δουλειά του Tim απαιτεί όχι μόνο επιχειρηματική σοφία αλλά και φιλοσοφική σοφία. Η έντονη πίεση του καθορισμού και της εκτέλεσης της προόδου της Apple με βαθιά ακρίβεια και της ανάληψης ευθύνης για τις επιπτώσεις της εταιρείας στην κοινωνία, είναι σχεδόν αδιανόητη. Ωστόσο, ο Tim το κάνει με συμπόνια και πειθαρχία, στρέφοντας τη φύση για να αναπληρώσει το πνεύμα του. Το καλοκαίρι μπορεί να τον βρει κανείς να κάνει πεζοπορία στα εθνικά μας πάρκα.

    Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία στο τιμόνι, ο Tim έχει δημιουργήσει μια θέση όχι μόνο ως ένας από τους πιο θαυμάσιους CEO στον κόσμο, αλλά ως παράδειγμα ηθικής ηγεσίας, τεχνολογικής φαντασίας, περιβαλλοντικής διαχείρισης και ανθρωπισμού. Για να παραφράσουμε μια διάσημη ομιλία του Θίοντορ Ρούσβελτ: Ο Τιμ αγωνίζεται γενναία, τολμά πολύ και ξοδεύει τον εαυτό του σε έναν μεγάλο σκοπό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.