20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Ο Steve Wozniak προειδοποιεί την Apple για να μην αφαιρέσει την 3.5 mm θύρα

    Woz

    Ο συνιδρυτής της Apple Steve Wozniak έχει ακούσει όλες τις φήμες που θέλουν την Apple να “σκοτώνει” φέτος στα iPhone της την 3.5 mm θύρα ακουστικών και τονίζει πως η Apple δεν πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο.

    “Αν δεν υπάρχει η 3.5mm θύρα ακουστικών θα κάνει πολλούς ανθρώπους δυσαρεστημένους και σκεπτικούς” αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στην Financial Review.

    Το iPhone 7 σύμφωνα πάντα με τις φήμες αναμένεται να έχει έναν αντάπτορα Lightning σε 3.5 mm έτσι ώστε οι χρήστες να μπορέσουν να χρησιμοποιούν τα παλαιότερα ακουστικά τους. Επίσης νέα ασύρματα EarPods ίσως ήδη ετοιμάζονται από την Apple επιτρέποντας να κάνετε stream την μουσική σας μέσω Bluetooth.

    Αυτό το τελευταίο βέβαια είναι κάτι που επίσης δεν αρέσει στον Wozniak.

    “Δεν θα χρησιμοποιούσα Bluetooth δεν μου αρέσει η ασύρματη μετάδοση μιας και με αυτή την τεχνική η μουσική και οι ήχοι ακούγονται πολύ επίπεδοι” αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Βέβαια ο αξιαγάπητος Woz πιάστηκε αδιάβαστος μιας και ολοκλήρωσε την συνέντευξη του λέγοντας:

    “Αν υπάρχει Bluetooth 2 που έχει υψηλότερο bandwidth και καλύτερα ποιότητα τότε ο ήχος θα είναι καλός και θα το χρησιμοποιήσω. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Η Apple είναι καλή στο να βλέπει μπροστά και το μέλλον και μου αρέσει να ακολουθώ κάτι τέτοιο”

    Προφανώς κανείς δεν είπε στο Woz πως το iPhone 6s έχει ήδη ενσωματωμένο Bluetooth 4.2 και άρα το επιχείρημα του για το πόσο καλή θα είναι η ποιότητα του ήχου μιας τέτοιας ασύρματης μετάδοσης δεν έχει μεγάλη βάση!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles