13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο Steve Wozniak πιστεύει πως ο Stebe Jobs θα ήταν περήφανος με την Apple σήμερα [Video]

    O συνιδρυτής της Apple Steve Wozniak παραχώρησε σήμερα μια νέα συνέντευξη στο CNBC. Σε αυτή την συνέντευξη μίλησε για αρκετά θέματα και μέσα σε αυτά ήταν και η άποψη του για την Apple του σήμερα.

    Ο Woz τόνισε πως αγαπάει το γεγονός πως η Apple συνεχίζει να βάζει τους ανθρώπους πάνω από την τεχνολογία αναφέροντας μάλιστα πως ο Steve Jobs θα ήταν πολύ χαρούμενος με την Apple σήμερα.

    “Πιστεύω πως θα ήταν πολύ χαρούμενος και περήφανος με την εταιρεία σήμερα και με το γεγονός ότι βάζει τους ανθρώπους πάνω από την τεχνολογία. O Steve πάντα σκεφτόταν με αυτό τον τρόπο. Οι χρήστες πρέπει να είναι πιο σημαντικοί από ότι η ίδια η τεχνολογία. Δεν πρέπει να είσαι θύμα της τεχνολογίας και του τι μπορεί να κάνει. Θα πρέπει να ζεις την ζωή σου σαν άνθρωπος με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο.”

    Ανέφερε επίσης ότι οι άλλοι κατασκευαστές smartphones δεν καινοτομούν στην πραγματικότητα. Αντί αυτού παρουσιάζουν χαρακτηριστικά που είναι αστεία. Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με τον ίδιο η Apple εστιάζει στην καινοτομία με τέτοιο τρόπο που επηρεάζει αυτή οτιδήποτε κάνουμε καθημερινά. Για παράδειγμα ανέφερε πως σε πολλά Android smartphones μπορείς να χαμογελάσεις και να κάνεις έτσι μια λήψη μια φωτογραφίας. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό αστείο και δεν έχει κάποια καινοτομία.

    Σε ότι αφορά την πραγματική καινοτομία που αλλάζει ζωές Woz χρησιμοποίησε το Apple Pay και το Touch ID ως τέτοια παραδείγματα.

    “Όλοι οι άλλοι κατασκευαστές κινητών ξεκίνησαν να αντιγράφουν την Apple. Η Apple ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε ένα πραγματικό εύχρηστο και πλήρως λειτουργικό σύστημα πληρωμών. Μην ανοίγεις το τηλέφωνο σου, μην το ξεκλειδώνεις, μην ψάχνεις να βρεις μια εφαρμογή, μην πληκτρολογείς έναν αριθμό PIN κάρτας. Απλά κράτα το τηλέφωνο σου πάνω από μια συσκευή και τοποθέτησε το δάχτυλο σου σε συγκεκριμένο σημείο για να επαληθεύσεις τα στοιχεία σου και να ολοκληρώσεις την συναλλαγή σου.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles