17 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Ο Lewis Hamilton ελπίζει ότι το ντοκιμαντέρ του Apple TV+ θα έχει «θετικό αντίκτυπο»

    Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Apple TV+ για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον και την ομάδα του θα μπορούσε να έχει «θετικό αντίκτυπο», πρότεινε ο οδηγός.

    Η Apple ανακοίνωσε στις 9 Μαρτίου ότι εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για τον Lewis Hamilton για το Apple TV+. Μιλώντας για το ντοκιμαντέρ, ο Χάμιλτον πιστεύει ότι μέσω αυτού θα μπορούσαν να λάβουν πολλά μαθήματα σε όσους το παρακολουθήσουν.

    “Έχουμε αυτό το ντοκιμαντέρ στο οποίο εργαζόμαστε και νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα την κατάλληλη στιγμή”, δήλωσε ο Χάμιλτον στο MotorSportWeek. “Το ντοκιμαντέρ είναι η τρέχουσα εστίαση. Νομίζω ότι υπάρχουν ιστορίες που πρέπει να ειπωθούν. Νομίζω ότι είναι σημαντικό. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά που μπορούν να μάθουν όσοι το δουν.”

    Ο οδηγός της F1 συνέχισε “Για τους ανθρώπους, αν μπορείτε να επηρεάσετε και να έχετε θετικό αντίκτυπο, αν η ιστορία σας μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο ακόμη και μόνο σε ένα άτομο ή μια οικογένεια αυτό θα ήταν κάτι καταπληκτικό”.

    Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση στον πρωταθλητή και την ομάδα του, συμπεριλαμβανομένων βίντεο τόσο εντός όσο και εκτός πίστας, μαζί με συνεντεύξεις επισκεπτών.

    Μπορεί να μην είναι η μόνη του δουλειά με την Apple TV+, καθώς έχει συνδεθεί με μια άλλη ταινία της Φόρμουλα 1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. Ο οδηγός δεν επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του, αλλά παραδέχτηκε ότι «περνάει από μια διαδικασία αυτή τη στιγμή κάστινγκ για ένα άλλο έργο που έχω».

    Για αυτό, ο Χάμιλτον λέει ότι είναι “μια αρκετά ενδιαφέρουσα διαδικασία”, για να βρει τους κατάλληλους ηθοποιούς για τον ρόλο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.