13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο Jimmy Iovine σε συζητήσεις με καλλιτέχνες για αποκλειστικά iTunes άλμπουμ

    Eddy Cue, Jimmy Iovine, Apple, Beats Music, Code Conference

    Ο συνιδρυτής της Beats Jimmy Iovine φέρετε να έχει πλησιάσει μια σειρά μεγάλων ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου έτσι ώστε να υπογράψει η Apple αποκλειστικά άλμπουμ μαζί τους. Ο στόχος είναι να επαναληφθεί η μεγάλη επιτυχία της Beyoncé η οποία κυκλοφόρησε την τελευταία δισκογραφική δουλειά της αποκλειστικά στο iTunes πριν λίγους μήνες.

    Οι δισκογραφικές εταιρείες φαντάζουν εμπόδιο σε κάτι τέτοιο μιας και η ιδέα των καλλιτεχνών να υπογράφουν δικές τους συμφωνίες με streaming υπηρεσίες δεν τους αρέσει ιδιαίτερα.

    Η Apple από την αρχή της χρονίας κυνηγούσε τέτοιου είδους συμφωνίες που θα δώσουν νέα πνοή στο iTunes. Η προσθήκη του Iovine και η ενεργό συμμετοχή τους προς κάτι τέτοιο μπορεί να βοηθήσει την Apple και να φέρει κάποιες νέες αποκλειστικότητες.

    Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν οι νέες συμφωνίες θα περιλαμβάνουν και την Beats Music υπηρεσία ή όχι.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles