13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο πρώην CFO της Boeing είναι πλέον μέλος του Apple Board of Directors

    Screen-Shot-2015-10-01-at-15.55.35

    Πριν από λίγες ώρες, η Apple ανακοίνωσε ένα νέο μέλος της οικογένειας της, τον James Bell, ο οποίος είναι πρώην CFO και Corporate President of The Boeing Company. Στην ανακοίνωση της, αναφέρει πως ο Bell ενσωματώθηκε στο Board of Directors. Ο Bell δούλεψε για 38 χρόνια στην Boeing, ενώ ο Tim Cook κάνει συνεχώς λόγο για την εμπειρία του Bell στα οικονομικά και στα πλάνα στρατηγικής τα οποία έχουν οδηγήσει αρκετές μεγάλες εταιρείες στην επιτυχία.

    Ο Bell είναι επίσης μέλος του συμβουλίου της JP Morgan Chase, της Dow Chemical Company, της CDW, ενώ κατέχει και τη θέση του Trustee of Chicago’s Rush University Medical Center. Πλέον ο Bell συμμετέχει στο συμβούλιο της Apple μαζί με τους Art Levinson, Bob Iger, Al Gore και άλλους.

    Η Apple στην ανακοίνωσή της, αναφέρει τα εξής:

    “James brings a wealth of global, financial and industrial experience from his successful career at Boeing as corporate president and CFO,” Tim Cook said in a statement. “I am thrilled to welcome him to Apple’s board of directors and I look forward to working with him.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles