13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο προμηθευτής της Apple σε Mini-LED οθόνες λέει ότι η ζήτηση συρρικνώνεται καθώς οι φήμες προτείνουν μετάβαση σε OLED τα επόμενα χρόνια

    Ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές mini-LED της Apple λέει ότι η ζήτηση για οθόνες σε καταναλωτικά προϊόντα συρρικνώνεται ενώ η ζήτηση για mini-LED σε άλλες περιπτώσεις αυξάνεται καθώς η Apple προσβλέπει στη μετάβαση στη σειρά iPad και MacBook της σε οθόνες OLED τα επόμενα χρόνια.

    Μια νέα αναφορά από το DigiTimes σήμερα επικαλείται πηγές του κλάδου εντός της Epistar, η οποία παρέχει οθόνες mini-LED στην Apple εδώ και αρκετό καιρό, λέγοντας ότι η ζήτηση για οθόνες mini-LED για χρήση σε ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης μειώνεται και ότι αναμένει ζήτηση για αυτές τις οθόνες σε χρήση σε ταμπλό και οθόνες για οχήματα που θα αυξηθούν το 2023.

    Μια αναφορά την περασμένη εβδομάδα έδειξε ότι η Samsung δίνει πλέον προτεραιότητα στην ανάπτυξη συγκεκριμένων τύπων οθονών OLED που η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σε επερχόμενα μοντέλα iPad Pro. Σύμφωνα με αναφορές, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το πρώτο iPad Pro με οθόνη OLED το 2024, κάτι που έχει προκαλέσει στους προμηθευτές mini-LED να κοιτάξουν άλλες εφαρμογές για τις οθόνες τους με αυτή την τεχνολογία, σύμφωνα πάντα με το DigiTimes.

    Παράλληλα με ένα OLED ‌iPad Pro‌, η Apple φημολογείται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει ένα MacBook Air 13 ιντσών με οθόνη OLED το 2024. Η Apple σκέφτεται επίσης να χρησιμοποιήσει ένα πάνελ OLED σε μια επερχόμενη ανανέωση του iPhone SE, αλλά η εταιρεία συζητά μεταξύ της χρήσης LCD ή OLED ακόμη χωρίς να έχει καταλήξει οριστικά, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή οθονών Ross Young.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.