19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ένα iPad Pro 14,1 ιντσών δεν φημολογείται πλέον για το 2023

    Η Apple δεν σχεδιάζει πλέον να κυκλοφορήσει ένα iPad Pro 14,1 ιντσών με οθόνη mini-LED στις αρχές του 2023, μια αλλαγή από τα σχέδια της εταιρείας που φημολογούνταν νωρίτερα μέσα στο έτος.

    Τον Ιούνιο, ο αξιόπιστος αναλυτής οθόνης Ross Young ανέφερε ότι ένα iPad Pro 14,1 ιντσών με οθόνη mini-LED σχεδιάστηκε να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2023. Τώρα, ο Young λέει ότι η Apple δεν σχεδιάζει πλέον να κυκλοφορήσει τη νέα φόρμα των 14,1 ιντσών. Ο Young προτείνει ότι η συσκευή έχει ακυρωθεί πλήρως ή έχει καθυστερήσει σημαντικά. Τον Ιούλιο, ο Ross ακολούθησε λέγοντας ότι η συσκευή θα μπορούσε να διαθέτει οθόνη LCD αντί για mini-LED.

    Ένα iPad Pro 14,1 ιντσών θα ήταν το μεγαλύτερο iPad μέχρι σήμερα, ξεπερνώντας το τρέχον μέγεθος των 12,9 ιντσών. Η ανάπτυξη ενός iPad Pro μεγαλύτερου μεγέθους κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Mark Gurman του Bloomberg τον Ιούνιο του 2021. Ο Gurman είπε ότι οι μηχανικοί της Apple εξετάζουν την πιθανότητα μεγαλύτερων μεγεθών iPad Pro που θα μπορούσαν έρθουν στην αγορά μέσα σε 2 χρόνια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.