24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο νέος τρόπος για να μοιράζεστε πληροφορίες και αγαπημένα στο Facebook

    new-facebook-share-sheets-press

    Στο χθεσινό συνέδριο Facebook F8 developers conference, ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε πως οι μηχανικοί του Facebook εργάζονται πάνω στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας διαμοιρασμού των πληροφοριών και γεγονότων της καθημερινής μας ζωής, αναφέροντας πως θέλει να φτάσει αυτή την εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

    Η νέα λειτουργία ‘share sheet’ πάνω στην οποία εργάζεται το Facebook θα κάνει πιο εύκολο το διαμοιρασμό πληροφοριών μεταξύ των διαφορετικών εφαρμογών της εταιρείας, είτε αυτή είναι η εφαρμογή Messenger, είτε η εφαρμογή Groups. Η ιδέα πίσω από αυτό όπως αναφέραμε είναι να κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη όταν θέλουμε να μοιραστούμε πληροφορίες στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Facebook.

    Μία τέτοια λειτουργία θα μαζέψει όλα τα share που θέλουμε να κάνουμε, σε μία σελίδα και θα επιλέγουμε εμείς με ποιους θέλουμε να τις μοιραστούμε και σε ποιες ομάδες μας στο Facebook. Κάτι τέτοιο φυσικά, θα λύσει τα χέρια πολλών ανθρώπως που μοιράζονται καθημερινά αρκετές πληροφορίες στον λογαριασμό τους στο Facebook ή γενικά γεγονότα που θέλουν να μοιραστούν με κάποια ομάδα ανθρώπων στο Facebook.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles