17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, επισκέπτεται τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό

    Στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην Ευρώπη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, επισκέφθηκε το Βατικανό για να συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο. Λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς συζήτησαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψης δεν είναι σαφείς, αλλά υπήρχε ένα «ιδιωτικό κοινό», σύμφωνα με το Βατικανό.

    Όπως επισημαίνεται από το Reuters, η επίσκεψη πραγματοποιείται καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ολοένα και πιο ειλικρινής κατά των smartphone και ορισμένων από τις εθιστικές συνήθειες που τα συνοδεύουν. Το 2019, κάλεσε τους ανθρώπους να απελευθερωθούν «από την προσθήκη στα κινητά τηλέφωνα», λέγοντας ότι «όταν γίνεσαι σκλάβος του τηλεφώνου σου, χάνεις την ελευθερία σου».

    Έχει επίσης αποκαλέσει «λυπηρό» το ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphone τους κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και ενώ βρίσκονται στο τραπέζι του δείπνου. Αλλά φυσικά, ο Tim Cook είπε επίσης ότι η Apple δεν λειτουργεί με στόχο να δελεάσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το iPhone τους και άλλα προϊόντα της Apple όλη την ώρα.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tim Cook επισκέπτεται τον Πάπα Φραγκίσκο. Ο Cppl είχε προηγουμένως μια επίσκεψη στο Βατικανό τον Ιανουάριο του 2016, και όπως και τώρα, λεπτομέρειες για το τι συζήτησαν οι δυο τους δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.