13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ίσως χρειαστεί σύντομα να γίνετε συνδρομητής YouTube Premium για να παρακολουθήσετε βίντεο 4K

    Το YouTube μπορεί να κάνει την παρακολούθηση βίντεο σε ποιότητα 4K στην πλατφόρμα αποκλειστικά για τους συνδρομητές YouTube Premium, σύμφωνα με στιγμιότυπα οθόνης που δημοσιεύτηκαν από χρήστες στο Twitter και στο Reddit.

    Στο Reddit και στο Twitter, ορισμένοι χρήστες άρχισαν να παρατηρούν πρόσφατα ότι στο iOS, και πιθανώς σε άλλες πλατφόρμες επίσης, το YouTube λέει τώρα ότι για να παρακολουθήσει βίντεο σε 4K, ο χρήστης πρέπει να είναι συνδρομητής YouTube Premium που πληρώνει . Δεν βλέπουν όλοι οι χρήστες την επιλογή ποιότητας 4K να είναι αποκλεισμένη πίσω από το paywall του YouTube και δεν είναι σαφές εάν το YouTube σκοπεύει να προχωρήσει με αυτό.

    Ένα τυπικό πρόγραμμα YouTube Premium κοστίζει $11,99 στις Ηνωμένες Πολιτείες και περιλαμβάνει βίντεο χωρίς διαφημίσεις, αναπαραγωγή στο παρασκήνιο και τη δυνατότητα λήψης βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης. Απευθυνθήκαμε στο YouTube για σχόλια σχετικά με την ποιότητα βίντεο 4K που πιθανόν να γίνει λειτουργία YouTube Premium και θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο αν μάθουμε ξανά κάποιο νεότερο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.