23.2 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Ο δημιουργός του Pokémon Go Niantic συνεργάζεται με την Capcom για το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας Monster Hunter για iPhone

    Η Niantic, η εταιρεία πίσω από το δημοφιλές παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας iPhone Pokémon Go, αναπτύσσει έναν παρόμοιο τίτλο επαυξημένης πραγματικότητας στο franchise της Capcom με την ονομασία Monster Hunter. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Monster Hunter, είναι ένα παιχνίδι ρόλων όπου ο στόχος είναι να συνεργαστούν με άλλους για να καταρρίψουν γιγάντια τέρατα, συγκομίζοντας τα εξαρτήματά τους για όπλα και πανοπλίες.

    Το “Monster Hunter Now” πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2023 και είναι ένα παιχνίδι που αναπτύσσεται τόσο από τη Niantic όσο και από την Capcom. Όπως το Pokémon Go, το Monster Hunter Now θα στείλει παίκτες στον πραγματικό κόσμο για να βρουν πλάσματα επαυξημένης πραγματικότητας για μάχη.

    Τα κλασικά τέρατα του Monster Hunter όπως οι Rathalos, Pukei-Pukei, Great Izuchi και άλλα θα βρίσκονται σε περιοχές του πραγματικού κόσμου και οι παίκτες θα πρέπει να βγουν στον κόσμο για να τα βρουν. Τα τέρατα μπορούν να προβληθούν σε πραγματικές τοποθεσίες χρησιμοποιώντας την κάμερα του iPhone και πολλοί παίκτες θα μπορούν να συνεργαστούν για να τα νικήσουν. Αντικείμενα του παιχνιδιού θα επιτρέψουν στα τέρατα να παρασυρθούν σε διαφορετικές τοποθεσίες, ώστε να μπορούν να τα ανακαλύψετε ενώ βρίσκεστε σε μια βόλτα και να πολεμήσετε ακόμη και στο σπίτι.

    Η Niantic λέει ότι το Monster Hunter Now θα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε “ό καθένας να το απολαμβάνει με τον δικό του ρυθμό”, επομένως το παιχνίδι θα πρέπει να αρέσει τόσο στους θαυμαστές του Monster Hunter όσο και σε όσους είναι νέοι στη σειρά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.