19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι iPadOS 15.4 και το macOS Monterey 12.3 Beta προσθέτουν το Universal Control

    Οι νέες beta των iPadOS 15.4 και macOS Monterey 12.3 που κυκλοφόρησε χθες η Apple εισάγουν υποστήριξη για το Universal Control, την πολυαναμενόμενη λειτουργία που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τον έλεγχο πολλών Mac και iPad με ένα μόνο ποντίκι και πληκτρολόγιο.

    Με το Universal Control, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο δρομέα και πληκτρολόγιο σε οποιοδήποτε κοντινό Mac ή iPad που είναι συνδεδεμένο στον λογαριασμό σας στο iCloud. Έτσι, για παράδειγμα, αν έχετε ένα MacBook και ένα iPad δίπλα του, η επιφάνεια αφής και το πληκτρολόγιο του MacBook σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο iPad .

    Η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά αυτό το χαρακτηριστικό τον Ιούνιο στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της WWDC και αρχικά δήλωσε ότι θα εισαχθεί αυτό το φθινόπωρο, αλλά η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να εκπληρώσει αυτή την προθεσμία και τελικά καθυστέρησε την κυκλοφορία του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.