18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η iOS 15.4 θα επιτρέψει σε εφαρμογές τρίτων να επωφεληθούν πλήρως της ProMotion 120Hz τεχνολογίας των iPhone 13 Pro

    Μετά την κυκλοφορία των μοντέλων iPhone 13 Pro με την ProMotion τεχνολογία των 120Hz, έγινε σαφές ότι τα περισσότερα animations εφαρμογών τρίτων περιορίστηκαν στα 60Hz και δεν ήταν σε θέση να επωφεληθούν από το μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 120Hz των οθονών των νέων συσκευών. H Apple είπε ότι υπήρχε ένα σφάλμα στο Core Animation που θα διορθωνόταν σε μια μεταγενέστερη ενημέρωση και τελικά αυτή η διόρθωση ήρθε.

    Η Apple φαίνεται να προχώρησε σε αυτή την διόρθωση στην beta της iOS 15.4, εισάγοντας μια αλλαγή που δίνει στις εφαρμογές αυτόματα ρυθμούς ανανέωσης 120Hz για όλα τα animations σε iPhones που προσφέρουν υποστήριξη ProMotion για πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήσης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.