13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Οι 6 σημαντικές αποκαλύψεις του Tim Cook στην WSJD συνέντευξη του

    B1AWn8QIEAASCOR.jpg-large

    Ο Tim Cook έδωσε μια σπάνια δημόσια συνέντευξη την Δευτέρα στο συνέδριο που διοργάνωσε η Wall Street Journal με την ονομασία WSJD. Ο CEO της Apple μίλησε για μια μεγάλη γκάμα θεμάτων συμπεριλαμβανομένων της επιτυχίας του Apple Pay, την αυτονομία του Apple Watch αλλά και γιατί το iPod Classic σταμάτησε να διατίθεται από την εταιρεία.

    Παρακάτω σας έχουμε τα 7 πιο σημαντικά πράγματα που αναφέρθηκαν από τον Tim Cook:

    1) To iPhone θα συνεχίσει να είναι μια τεράστια πηγή εσόδων για την Apple

    O Cook προέβλεψε πως οι πωλήσεις του iPhone θα αποτελέσουν το 50% των συνολικών κερδών της Apple για τα επόμενα 5 χρόνια. “Το iPhone θα συνεχίσει να αποτελεί την βασική πηγή εσόδων της εταιρείας” τόνισε χαρακτηριστικά.

    2) Το Apple Pay είναι ήδη το μεγάλο όνομα στις mobile πληρωμές 

    1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία Apple Pay μέσα σε μόλις 72 ώρες από το λανσάρισμα του κάνοντας το μεγαλύτερο από τους “άλλους” είπε ο Cook. “Αισθάνομαι φανταστικά”

    3) Το CVS μπλοκάρισμα του Apple Pay είναι ανοησία 

    Ο Cook στάθηκε στην είδηση πως οι CVS και Rite Aid μπλοκάρουν το Apple Pay μιας και προτιμούν την αντίστοιχη υπηρεσία MCX.  “Αυτά είναι ανοησίες, οι εταιρείες θα είναι μόνο σχετικές αν οι καταναλωτές τους τις αγαπούν” είπε μην θέλοντας να σχολιάσει κάτι άλλο.

    4) Το Apple Watch θα θέλει καθημερινή φόρτιση 

    Ο Cook πιστεύει πως οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν τόσο πολύ το Apple Watch που στο τέλος θα χρειαστεί να το φορτίζουν καθημερινά. Δεν έδωσε όμως καμιά άλλη πληροφορία για την πραγματική αυτονομία της συσκευής.

    5) Η αγορά του Mac έχει ανοδική πορεία 

    Ο Cook τόνισε πως οι Mac είναι μια τέλεια επιχείρηση για την Apple ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την άνοδο των πωλήσεων τους ειδικά σε σύγκριση με την βιομηχανία των PC που βουλιάζει.

    6) Για την απόφαση τερματισμού του iPod Classic από την αγορά 

    Η Apple σταμάτησε να κατασκευάζει iPod Classic συσκευές μιας και δεν μπορούσε να βρει εξαρτήματα για αυτές πλέον πουθενά στην γη τόνισε χαρακτηριστικά ο Cook. Επίσης ανέφερε πως δεν ήταν πρακτικό να σχεδιάσουν ένα νέο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles