Sunday, May 19, 2024

Οι ρωσικές κάρτες δεν θα γίνονται αποδεκτές στο App Store της Apple από την Πέμπτη

Οι ρωσικές κάρτες θα σταματήσουν να συνεργάζονται με το App Store της Apple από την Πέμπτη, αφήνοντας στους πελάτες την επιλογή να προκαταθέσουν χρήματα ή να πληρώσουν με έναν αριθμό τηλεφώνου.

Η Ρωσική Alfa-Bank, η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στη χώρα, προειδοποίησε τους πελάτες την Τετάρτη ότι “Αύριο στο App Store θα σταματήσει να λειτουργεί με ρωσικές κάρτες”.

Η Alfa-Bank αναφέρει ότι οι πελάτες έχουν μόνο δύο επιλογές. Είτε, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο Apple ID τους μέσω του App Store πριν από την αλλαγή, είτε μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο πληρωμής τους σε κινητό τηλέφωνο, το οποίο η Alfa-Bank λέει ότι θα εξακολουθεί να λειτουργεί σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει λάβει.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η Apple δεν είχε απαντήσει επίσημα πάνω σε αυτό. Δεν είναι σαφές από την ανακοίνωση της Alfa-Bank εάν αυτή η αλλαγή απευθύνεται ειδικά στις ρωσικές κάρτες ή στους χρήστες στη Ρωσία. Ως εκ τούτου, δεν είναι επίσης σαφές εάν οι Ρώσοι κάτοχοι καρτών εκτός Ρωσίας ενδέχεται επίσης να επηρεαστούν ή εάν οι κάρτες από άλλες τράπεζες ενδέχεται να λειτουργήσουν. Αν και, δεδομένων των κυρώσεων, η τελευταία είναι εξαιρετικά απίθανη.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.