17.1 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Εντοπίσατε την διακριτική κίνηση στήριξης του Tim Cook προς την Ουκρανία στο χθεσινό #AppleEvent;

    Καθώς ο CEO της Apple Tim Cook ανέβηκε στη σκηνή για την εκδήλωση «Peek Performance» στις 8 Μαρτίου, πολλοί θεατές εντόπισαν μια κίνηση του προς την Ουκρανία εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης – πολέμου στη χώρα αυτή.

    Οι θαυμαστές συντονίστηκαν με την προσδοκία να δουν την Apple να ανακοινώνει την τελευταία σειρά νέων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των iPhone SE, iPad Air, Mac Studio και νέας οθόνης Studio, καθώς και νέα χρώματα του καλύτερου iPhone της Apple, του iPhone 13. Ωστόσο, αυτό που δεν είπε ο Cook είναι αυτό που έκανε πολλούς να συζητάνε.

    Μόλις εμφανίστηκε στη σκηνή, πολλοί θεατές παρατήρησαν το μπλε μπλουζάκι του Cook, και το χαρακτηριστικό κίτρινο λουράκι στο Apple Watch του, αναμφισβήτητα ένα μήνυμα υποστήριξης και αλληλεγγύης για τη χώρα της Ουκρανίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.