18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Οι πωλήσεις των Mac και iPad συνεχίζουν να αυξάνονται και στο Q3 2021

    Τα Macs και iPads πουλάνε σε αριθμούς ρεκόρ καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να δουλεύουν και να εκπαιδεύονται από το σπίτι. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple για το τρίτο τρίμηνο του 2021 η Mac κατηγορία έφερε $8.8 δις με αύξηση από τα $6.5 δις την ίδια περίοδο πέρυσι.

    Σύμφωνα με τον CEO της Apple Tim Cook το iPad είχε το καλύτερο τρίμηνο του σχεδόν σε μια δεκαετία ενώ τα Mac είχαν ένα νέο ρεκόρ εσόδων. Μάλιστα τα τελευταία 4α τρίμηνα αποτελούν τα καλύτερα τρίμηνα που έχει καταγράψει ποτέ η κατηγορία των Mac στην ιστορία τους.

    Στην αναφορά αυτή της Apple για το 3ο τρίμηνο βρίσκονται και οι πωλήσεις των M1 Mac και iPads συμπεριλαμβανομένων των νέων M1 24 ιντσών iMac και M1 iPad Pro που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.