11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τα έσοδα από τις Υπηρεσίες της Apple έφτασαν τα $17.5 δις το Q3 2021 κάνοντας νέο ρεκόρ

    Η κατηγορία Υπηρεσίες της Apple που συμπεριλαμβάνει τα App Store, Apple Music, Apple Pay, AppleCare, Apple TV+, Apple Arcade, κ.α σημείωσε μια τεράστια ανάπτυξη το 3ο τρίμηνο του 2021 σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Apple.

    appleservices

    Η κατηγορία αυτή λοιπόν έφερε έσοδα $17.5 δις και σημείωσε μια αύξηση 33% από την ίδια περίοδο πέρυσι.

    Οι Cloud υπηρεσίες, το Apple Music, κ.α σημείωσαν νέα ρεκόρ στην ιστορία τους την στιγμή που το App Store σημείωσε ένα νέο ρεκόρ εσόδων στην ιστορία του για το 3ο τρίμηνο.

    Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αυτών ο Apple CFO Luca Maestri ανέφερε πως η βάση χρηστών της Apple έχει σημειώσει και αυτή πολύ μεγάλη αύξηση και αυτό βοηθάει στην αύξηση των εσόδων από την κατηγορία των Υπηρεσιών.

    Η Apple αυτή την στιγμή έχει περισσότερους από 700 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές σημειώνοντας μια αύξηση της τάξης των 150 εκατομμυρίων συνδρομητών από πέρυσι ενώ είναι 4 φορές περισσότερες συνδρομές από το νούμερο που είχε η Apple πριν 4 χρόνια.

    Ο Apple CEO Tim Cook στάθηκε και στις 35 Emmy υποψηφιότητες των σειρών της Apple TV+ υπηρεσίας τονίζοντας την τεράστια επιτυχία που σημειώνουν οι σειρές Ted Lasso και Mythic Quest.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.