21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι προ παραγγελίες του iPhone XR άνοιξαν και στην Ελλάδα

    Οι προ παραγγελίες του νέου iPhone XR άνοιξαν και επίσημα Ελλάδα με την συσκευή να γίνεται διαθέσιμη στην αγορά της χώρας μας την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.

    Πλέον από τα επίσημα κανάλια της χώρας μας και όχι μόνο έχουν ανοίξει οι κωδικοί των νέων μοντέλων. Το iPhone XR ξεκινάει στην χώρα μας από τα 929 € για το μοντέλο των 64GB και φτάνει τα 1.119 € για το μοντέλο των 256GB.

    To iPhone XR έρχεται με εντυπωσιακή οθόνη LCD Liquid Crystal 6,1″ η οποία καταλαμβάνει ολόκληρη την εμπρός πλευρά του. Στην καρδιά του χτυπά ο επεξεργαστής A12 Bionic ο οποίος είναι κατασκευασμένος στα 7nm και προσφέρει αυξημένη απόδοση παντού. Η κατασκευή του είναι με ιδιαίτερα ανθεκτικό κρύσταλλο, ενώ στην πίσω πλευρά δεσπόζει νέα κάμερα με ενσωματωμένο επεξεργαστή εικόνας και προηγμένους αλγόριθμους που προσφέρουν μοναδικές λήψεις έλεγχο του βάθους και μετά τη λήψη αλλά και bokeh εφέ. Στην εμπρός πλευρά η TrueDepth κάμερα εξασφαλίζει μοναδικές λήψεις, ενώ προσφέρει και λειτουργία αναγνώρισης προσώπου Face ID.

    Το iPhone XR έρχεται με μια εντυπωσιακή οθόνη από άκρη σε άκρη Liquid Crystal διαγωνίου 6,1″ στην εμπρός πλευρά του, την πιο προηγμένη οθόνη LCD που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone. Είναι σχεδιασμένη να σου προσφέρει ξεχωριστές θεάσεις παντού, σε video, φωτογραφίες, ειδήσεις, μηνύματα και αμέτρητα άλλα πράγματα για να τα βλέπεις περισσότερο αληθινά από ποτέ. Έρχεται με ανάλυση 1.792×828 pixels για να απολαμβάνεις υψηλή ευκρίνεια σε κάθε σου θέαση με υποστήριξη True Tone και Wide Color Display (P3) ενσωματώνοντας ευρεία γκάμα χρωμάτων.

    Στην καρδιά του iPhone XR χτυπά ο A12 Bionic, ένας πανίσχυρος επεξεργαστής κατασκευασμένος στα 7nm, με Neural Engine και έξι επεξεργαστικούς πυρήνες, ο οποίος βασίζεται στην αρχιτεκτονική Fusion. Έτσι ώστε όταν είναι απαραίτητο προσφέρει υψηλότερη απόδοση και τη δυνατότητα να καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια όταν δεν τον χρειάζεσαι έως και 50% λιγότερο από την προηγούμενη γενιά. Παράλληλα η GPU του προσφέρει 50% υψηλότερη απόδοση από την προηγούμενη γενιά.

    Η πίσω κάμερα του iPhone XR προσφέρει καινοτόμο σχεδιασμό ο οποίος συνδυάζει τον αισθητήρα των 12MPixels με τον επεξεργαστή εικόνας, τη Neural Engine του επεξεργαστή και προηγμένους αλγόριθμους προσφέροντας σου έτσι μοναδικές δημιουργικές δυνατότητες για να πραγματοποιείς λήψεις που ξεχωρίζουν. Το νέο σύστημα ελέγχου του βάθους σου επιτρέπει να επιλέξεις το βάθος πεδίου ακόμα και μετά τη λήψη, ενώ είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα μονδικό εφέ bokeh ή θόλωμα του background.

    Η TrueDepth μπροστινή κάμερα με τον αισθητήρα των 7MPixels σου προσφέρει μερικές από τις ομορφότερες selfie με θέμα τονισμένο και πλούσιες λεπτομέρειες αλλά παράλληλα και καλλιτεχνικά θολωμένα backgrounds. Η TrueDepth κάμερα είναι σε θέση να αναλύσει τις κινήσεις περισσότερων από 50 μυών και έτσι να αντιγράψει με μεγάλη ακρίβεια τις κινήσεις σου στα Animoji. Η επικοινωνία σου ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles