14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Οι ισχυρές πωλήσεις των iPhone 14 Pro θα μπορούσαν να δουν την Apple να κατέχει μερίδιο αγοράς 60% στην high end κατηγορία smartphones παγκοσμίως

    Οι ισχυρές πωλήσεις των μοντέλων iPhone 14 Pro θα μπορούσαν να δουν την Apple να σταθεροποιήσει το μερίδιο αγοράς της για συσκευές υψηλής τεχνολογίας στο 60%, εάν η ενθουσιώδης ανταπόκριση των καταναλωτών συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

    Σύμφωνα με το DigiTimes, μέχρι στιγμής φέτος το μερίδιο αγοράς της Apple για συσκευές υψηλής τεχνολογίας με τιμές μονάδας άνω των $500 έχει φτάσει το 55% εκτός σεζόν και 60% την περίοδο αιχμής, αλλά οι πωλήσεις του iPhone 14 Pro θα μπορούσαν να δουν το μερίδιο της σεζόν αιχμής να γίνει ο κανόνας. αν διατηρήσουν την τρέχουσα ορμή τους.

    Η Apple φέρεται να ζήτησε από την κύρια εταιρεία συναρμολόγησης iPhone της την Foxconn να μετατοπίσει κάποια παραγωγική ικανότητα iPhone 14 στα μοντέλα Pro για να καλύψει την υψηλή ζήτηση, ενώ το DigiTimes αναφέρει ότι οι κατασκευαστές εξαρτημάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple δεν έχουν λάβει περικοπές παραγγελιών για κανένα μοντέλο.

    Στον ιστότοπο της Apple, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max σε διάφορες διαμορφώσεις εκτιμάται ότι θα αποσταλεί σε εβδομάδες. Αντίθετα, τα μοντέλα iPhone 14 έχουν χαμηλές πωλήσεις, με τις συσκευές να παραμένουν διαθέσιμες για παραγγελία από τον ιστότοπο της Apple χωρίς καθυστέρηση και να είναι άμεσα διαθέσιμες στα καταστήματα.

    Ο πραγματικός δείκτης ζήτησης για το iPhone 14 Pro θα είναι η απόδοση των πωλήσεων τον πρώτο μήνα μετά το αρχικό κύμα προπαραγγελιών μοντέλων, σύμφωνα με το DigiTimes. Τα περσινά μοντέλα iPhone 13 Pro λέγεται ότι κατέγραψαν «εξαιρετικές» πωλήσεις και για πολύ μεγάλο διάστημα μετά το πρώτο κύμα προπαραγγελιών, σηματοδοτώντας ότι τα μοντέλα Pro έχουν γίνει mainstream αναβαθμίσεις για τους χρήστες του iPhone χάρη στις ισχυρές αναβαθμίσεις προδιαγραφών τους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.