17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι εφαρμογές γίνονται universal στο Apple TV, iPhone, και iPad

    apple-tv-universal

    Υπάρχουν κάποια πολύ μεγάλα νέα για τους φίλους του νέου Apple TV. Οι εφαρμογές θα είναι πλέον universal μεταξύ Apple TV, iPad και iPhone.

    Οι χρήστες λοιπόν θα μπορούν να αγοράσουν μια εφαρμογή μια μόνο φορά και να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και στις τρεις σειρές συσκευών της Apple που αναφέρουμε παραπάνω.

    Αυτό αυτόματα δίνει μια τεράστια προώθηση στο νέο Apple TV. Μιας και το λογισμικό του το tvOS είναι βασισμένο στο iOS τα παιχνίδια και οι εφαρμογές θα μεταφέρονται άριστα στην μεγάλη οθόνη.

    Αν αναλογιστούμε και τον χειρισμό από το νέο χειριστήριο που γίνεται μέσω αφής θα έχουμε μια πραγματική φανταστική εμπειρία από την άνεση του σαλονιού του σπιτιού μας.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles