18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέο MacBook Air με οθόνη 15,5 ιντσών φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023

    Μια σειρά από φήμες τον περασμένο χρόνο ανέφεραν ότι η Apple σχεδιάζει ένα νέο MacBook Air 15 ιντσών για να συνυπάρξει μαζί με το τρέχον μοντέλο των 13 ιντσών. Τώρα, ο αξιόπιστος αναλυτής Ross Young λέει ότι το νέο MacBook Air 15 ιντσών θα ξεκινήσει την παραγωγή πάνελ το πρώτο τρίμηνο του 2023, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την άνοιξη.

    Ο Young καθώς και το Bloomberg έχουν αναφερθεί στο παρελθόν για τη δυνατότητα ενός MacBook Air 15 ιντσών. Το Bloomberg, ειδικότερα, είχε προηγουμένως επισημάνει σε πιθανή κυκλοφορία την άνοιξη του επόμενου έτους. Η πιο πρόσφατη αναφορά του Young είναι ότι η παραγωγή πάνελ αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο, με την πιθανότητα ημερομηνίας κυκλοφορίας την άνοιξη.

    Η σημερινή αναφορά του Young δείχνει επίσης πιο συγκεκριμένα ότι το νέο MacBook Air θα διαθέτει μέγεθος οθόνης 15,5 ιντσών. Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα έχει δύο μεγέθη MacBook Air διαθέσιμα στις 13,6 ίντσες και 15,5 ίντσες. Η Apple συνήθιζε να προσφέρει το MacBook Air σε δύο διαφορετικά μεγέθη οθόνης, 11 ιντσών και 13 ιντσών, αλλά τελικά απλοποίησε τη σειρά για να απαλλαγεί από τη μικρότερη επιλογή.

    Παράλληλα με το MacBook Air με μεγαλύτερη οθόνη, το Bloomberg ανέφερε τον Ιούνιο ότι η Apple αναπτύσσει επίσης ένα MacBook 12 ιντσών. Αυτό το μηχάνημα, ωστόσο, δεν έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία παρά μόνο στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.