21.9 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Νέο MacBook Air λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το επόμενο τρίμηνο μετά από φήμες για μοντέλο 15 ιντσών

    Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά MacBook Air το δεύτερο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με την ταϊβανέζικη DigiTimes που επικαλείτε πηγές της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple.

    «Το πρώτο τρίμηνο του 2023 αναμένεται να δει χαμηλά τις αποστολές των MacBook της Apple, αλλά το δεύτερο τρίμηνο θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά MacBook Air, σύμφωνα με πηγές του κλάδου», αναφέρεται σε μια προεπισκόπηση το DigiTimes σήμερα. Η πλήρης έκθεση δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί, επομένως δεν υπάρχουν πρόσθετες λεπτομέρειες προς το παρόν.

    Το δεύτερο τρίμηνο διαρκεί από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο και περιλαμβάνει το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple WWDC τον Ιούνιο. Το τρέχον MacBook Air 13 ιντσών με το τσιπ M2 ανακοινώθηκε στο WWDC πέρυσι και έγινε διαθέσιμο τον Ιούλιο.

    Αυτές οι πληροφορίες έρχονται μόλις μία ημέρα αφότου ο αναλυτής της βιομηχανίας οθονών Ross Young είπε ότι η αλυσίδα εφοδιασμού της Apple είχε ξεκινήσει την παραγωγή πάνελ οθόνης για ένα μεγαλύτερο MacBook Air 15 ιντσών αυτόν τον μήνα. Ο Young εκτίμησε ότι το νέο MacBook Air θα κυκλοφορήσει στις «αρχές Απριλίου», που θα είναι στην αρχή του χρονοδιαγράμματος του δεύτερου τριμήνου που παρέχεται σήμερα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.