13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέες φωτογραφίες παρουσιάζουν την συσκευασία του Apple Watch

    Apple-Watch-Retail-Packaging-Photos

    Φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνιση τους χθες στο Instagram παρουσιάζουν αυτό που μάλλον είναι η συσκευασία του Apple Watch. O Instagram χρήστης Jeremy Gan ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες η οποίες αναδημοσιεύτηκαν άμεσα μέσω του MacRumors.

    Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν όντως πρόκειται για αυθεντικές ή είναι κάποια ανεπίσημη συσκευασία ή ακόμη χειρότερα πλαστές. Η συσκευή που φαίνεται στις φωτογραφίες μοιάζει με το Apple Watch από ανοξείδωτο ατσάλι με το Milanese λουράκι ενώ το κουτί έχει τα χαρακτηριστικά και την σχεδίαση της Apple.

    watch-band-packaging

    Από την στιγμή της δημοσίευσης ο Jeremy Gan τοποθέτησε αυτές τις φωτογραφίες πλέον ως private.

    Οι προ παραγγελίες του Apple Watch θα ξεκινήσουν αυτή την Παρασκευή με την επίσημη διάθεση του να γίνεται στις 24 Απριλίου. Η νέα αυτή wearable συσκευή της Apple θα έχει μια αρχική τιμή τα $349 για την αλουμινένια sport έκδοση του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles