20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Νέες φωτογραφίες μας δείχνουν το μπρος και πίσω μέρος του iPhone 6 μαζί

    iphone6assembled2

    Αν και μας μένει λιγότερο απο ένα μήνα για τη αποκάλυψη του νέου iPhone, έχουμε σήμερα στη διάθεση μας φωτογραφίες που μας δείχνουν την τελική εικόνα μιας και για πρώτη φορά βλέπουμε το μπρος και πίσω μέρος ενωμένα. Όπως θα παρατήρησετε, οι στρογγυλές γωνιές του μπροστινου μέρους εφάπτονται στο πίσω μέρος δημιουργώντας μια ενιαία και ομαλή καμπύλη. Όπως φαίνεται το πάχος του θα είναι λεπτότερο απο αυτό του 5s στα 7mm! Με τα στρογγυλά κουμπιά του ήχου και τις προσεκτικά στρογγυλεμενες γωνιές του, θυμίζει πολύ το iPad Air και το νέο iPod.

    Επίσης βλέπουμε να εχει στρογγυλό True Tone Flash, ένα ενσωματωμένο Apple logo καθώς και το κουμπί του power on στην δεξιά πλευρά για εύκολη χρήση με το ένα χέρι.

    Τέλος, έχετε υπόψη ότι αυτές οι φωτογραφίες  προέρχονται απο πρώιμα στάδια κατασκευής του και ότι στην τελική του μορφή θα εχει ακόμη καλύτερο φινίρισμα.

    Μέχρι την 9η Σεπτέμβρη, λοιπόν απολαύστε το :

     

    image

    image

     

    image

     

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles