17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέα εξαρτήματα που διέρρευσαν για το iPhone 6S δείχνουν μεγαλύτερη FaceTime κάμερα και Force Touch

    9to5

    Μερικές νέες φωτογραφίες έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα με την διαρροή αυτή να υποστηρίζει πως έχουμε την εμπρόσθια κάμερα του iPhone 6S. To 9to5Mac δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες που είναι υψηλής ανάλυσης και που θεωρητικά μας δείχνουν δύο νέα χαρακτηριστικά της συσκευής.

    Το πρώτο είναι μια υψηλότερης ανάλυσης FaceTime κάμερα. Έχουμε ακούσει φήμες εδώ και καιρό πως το επερχόμενο iPhone θα έχει μια κατά πολύ βελτιωμένη εμπρόσθια κάμερα για την λήψη καλύτερων selfies αλλά ακόμη και βίντεο.

    Αν οι φωτογραφίες αφορούν αυθεντικά εξαρτήματα το παραπάνω επιβεβαιώνεται μιας και διακρίνουμε εύκολα έναν μεγαλύτερο FaceTime αισθητήρα.

    9to52

    Το δεύτερο έχει να κάνει με το φημολογούμενο χαρακτηριστικό που ακούει στο όνομα Force Touch. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στην δεύτερη φωτογραφία έχουμε το εξάρτημα που δώσει ισχύ σε αυτή την τεχνολογία.

    Άλλες μεγάλες αλλαγές που περιμένουμε είναι μια 12 MP iSight κάμερα – οπίσθια – με δυνατότητες 4K λήψεων, έναν γρηγορότερα A9 επεξεργαστή, 2 GB Ram, αναβαθμισμένο Touch ID και την προσθήκη μιας ακόμη χρωματικής επιλογής αυτής του Rose Gold.

    Η Apple θα παρουσιάσει τις δύο νέες ναυαρχίδες της στο media event της στις 9 Σεπτεμβρίου. Μαζί με αυτές κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε το νέο Apple TV ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμη και την έλευση νέων iPads.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles