24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέα αξιόπιστη πηγή επιβεβαιώνει πως η Apple φέτος αφαιρεί φορτιστή και EarPods από τις συσκευασίες των iPhone 12

    Μια αξιόπιστη πηγή με καλό ιστορικό σε διαρροές για επερχόμενα προσόντα της Apple αναφέρει και αυτή πως τα iPhone 12 δεν θα έρθουν με φορτιστή και ενσύρματα ακουστικά, EarPods, στην συσκευασία μιας και η Apple θέλει να μειώσει το κόστος αλλά και να τα κάνει διαθέσιμα στην αγορά σε μια πιο λεπτή συσκευασία.

    Η αναφορά αυτή έρχεται από τον λογαριασμό στο Twitter @L0vetodream, που έχει δώσει εύστοχες προβλέψεις για τα iPad Pro, Magic Keyboard και iPhone SE λανσαρίσματα μήνες πριν ανακοινωθούν επίσημα.

    In my dream, the new iPhone will not come with the charger and earphone, this even applying to SE2. The new packaging box become thinner, and Exquisite.

    Οι φήμες που θέλουν την Apple να αφαιρεί τα EarPods από την συσκευασία των iPhone 12 ξεκίνησε από τον αξιόπιστο αναλυτή Ming Chi Kuo. O Kuo βέβαια είχε αναφέρει ένα “ίσως” σε αυτή του την πρόβλεψη.

    Αργότερα και άλλες πηγές ανέφεραν πως τελικά αυτό θα είναι το πλάνο της Apple για φέτος.

    Κάποιοι ανέφεραν πως η Apple θα έκανε μια τέτοια κίνηση για να ενισχύσει την αγορά των AirPods αν και δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Αν κάποιος είναι λάτρης της ενσύρματης επιλογής μπορεί να αγοράσει τα επίσημα EarPods ξεχωριστά ή ακόμη και κάποιου τρίτου κατασκευαστή χωρίς να πάει στην λύση των ακριβών AirPods και AirPods Pro. Δηλαδή με άλλα λόγια αυτός που θέλει μια EarPods λύση των 18 ευρώ δεν θα δαπανήσει ξαφνικά 120 και 200 ευρώ για την AirPods γραμμή της Apple.

    Αργότερα είχαμε ακόμη μια αναφορά από τον Kuo που έκανε λόγο πως η Apple θα αφαιρέσει και τον φορτιστή από την συσκευασία των επερχόμενων iPhones.

    Σίγουρα αυτή η είδηση έδειξε πως η Apple το τραβάει το σχοινί πολύ φέτος αν τελικά υλοποιήσει και την δεύτερη αυτή φήμη.

    Κανείς δεν μπορεί φυσικά με βεβαιότητα να πει με 100% σιγουριά ποια θα είναι τα τελικά πλάνα της Apple πάνω σε αυτό το θέμα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.