20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Νέα αναφορά υποστηρίζει την ιδέα του λανσαρίσματος ενός 4 ιντσών iPhone το 2015

    iphone-line-1024x398

    Μια νέα αναφορά κάνει λόγο σήμερα πως η Apple σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή ενός 4 ιντσών iPhone το 2015. Σε σημείωμα προς τους επενδυτές (via AppleInsider), ο αναλυτής Timothy Arcuri της Cowen and Company τονίζει πως πιστεύει ότι η εταιρεία θα λανσάρει τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone του χρόνου.

    Ως σημείο αναφοράς του τονίζει πως έχει πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple και ονομάζει την νέα αυτή συσκευή το “iPhone 6s mini,”το οποίο μάλιστα σύμφωνα με τα όσα γράφει θα έχει μια σχεδίαση παρόμοια με αυτή του iPhone 6 ενώ σε επιδόσεις θα αγγίζει το iPhone 5S.

    Να τονίσουμε πως ο αναλυτής έχει ένα ιστορικό επιτυχημένων προβλέψεων αν και όχι τόσο εκτενές. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο. Νωρίτερα αυτό το μήνα σας είχαμε παρουσιάσει μια άλλη έκθεση με παρόμοιες πηγές, που ήθελε την Apple να λανσάρει μια τέτοια συσκευή στο 2ο μισό του 2015.

    Μετά το iPhone 5C κανείς πλέον δεν είναι σίγουρος αν η Apple θα πειραματιστεί ξανά με την γραμμή των iPhone. Το σίγουρο είναι πως από την στιγμή που το έκανε μια φορά δεν αποκλείεται να το κάνει και μια δεύτερη. Το iPhone 5C εξάλλου μπορεί να μην έπεισε τους φανατικούς της Apple αλλά οι πωλήσεις του έδειξαν πως κάθε άλλο από αποτυχία δεν ήταν.

    Ποια θα ήταν η τύχη ενός iPhone 6s mini; Ίσως και να το μάθουμε….

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles