15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Νέα αναφορά κάνει λόγο πως οι OLED οθόνες στα iPhones έχουν μέλλον

    iPhone-8-concept-main

    Σύμφωνα με μια νέα έκθεση που κάνει τον γύρω του διαδικτύου τόσο η Samsung όσο και η LG είναι στην διαδικασία προσέγγισης της Apple έτσι ώστε να την πείσουν να αλλάξει την τεχνολογία που χρησιμοποιεί στις οθόνες στα iPhones.

    Και οι δύο τους ελπίζουν πως η Apple θα αντιληφθεί τα οφέλη της  OLED τεχνολογίας έτσι ώστε να τα ενστερνιστεί το 2018.

    Φυσικά τόσο η Samsung όσο και η LG δεν κάνουν κάτι τέτοιο για την καλή τους την καρδιά αλλά γιατί οι ίδιες αποτελούν αυτή την στιγμή τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες της OLED τεχνολογίας και αν η Apple τελικά αλλάξει γνώμη και εγκαταλείψει τις LCD οθόνες αυτόματα θα γίνει ένας από τους μεγαλύτερους πελάτης τους.

    Μια ανώνυμη πηγή αναφέρει λοιπόν σήμερα πως η Samsung Display είχε εκ νέου συνομιλίες με την Apple για αυτό τον σκοπό έτσι ώστε η τεχνολογία αυτή οθόνης να ενσωματωθεί στα επόμενα iPhones που θα κυκλοφορήσουν σε μερικά χρόνια.

    Το σημαντικό της δήλωσης αυτής είναι το “μερικά χρόνια”. Αν η Apple λοιπόν φέρει τις OLED οθόνες στα iPhones τότε αυτό δεν θα γίνει σίγουρα στα επερχόμενα μοντέλα iPhones για το 2016 και το πιο πιθανό σενάριο – ακολουθώντας και την ονομασία της Apple – είναι πως κάτι τέτοιο ίσως το δούμε να υλοποιείται το 2018 ή αλλιώς αν προτιμάτε στο iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles