20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Μια Batmobile θήκη για το iPhone 6 που θα σας αφήσει άφωνους [Video]

    Screen-Shot-2015-02-04-at-4.21.17-am

    Η mobile αγορά είναι πλέον στις μέρες μας γεμάτη με μερικές περίεργες θήκες προστασίας. Ο βασικός σκοπός τους είναι να προστατέψουν την συσκευή σας από διάφορες κακουχίες. Κάποιοι όμως κατασκευαστές αρέσκονται στο να πάνε ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσουν ένα σχέδιο που θα κάνει την θήκη να μην περνάει απαρατήρητη σε καμία περίπτωση.

    Screen-Shot-2015-02-04-at-4.20.47-am

    Η θήκη λοιπόν που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η εμπνευσμένη από το ήρωα των comics Batman η εν λόγω θήκη σίγουρα δεν δημιουργήθηκε για να μπαίνει άνετα στην τσέπη σας, ούτε και για να ακολουθήσει τις μινιμαλιστικές τάσεις της αγοράς. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να τραβήξει τα βλέμματα όλων όσων την δουν και σε αυτό τα καταφέρνει άριστα.

    Η “Batman” θήκη, όπως την αποκαλεί η εταιρεία θα μετατρέψει το αγαπημένο σας iPhone σε ένα Batmobile, ενώ δεν λείπουν και μερικά εντυπωσιακά LED φώτα πάνω σε αυτή.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles