20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Μια διπλάσιας ισχύς μπαταρία του iPhone 6 κάνει την εμφάνιση της σε νέες φωτογραφίες

    Screen Shot 2014-09-02 at 6.38.29 PM

    Μέχρι στιγμής έχουμε δει και ακούσει φήμες για μπαταρίες της τάξης των 1,810mAh, 2,100mAh, και 2,915mAh για τα επερχόμενα μοντέλα iPhone και σήμερα έχουμε μια ακόμη την ισχυρότερη μέχρι στιγμής μιας και υποδεικνύει τις 2,915mAh σε φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα στο NowhereElse.fr

    Μια μπαταρία με αυτονομία τις  2,915mAh σε σύγκριση με τις 1,560mAh του iPhone 5s σημαίνει πως η πρωτότυπη αυτή μπαταρία θεωρητικά θα επιτρέπει στο iPhone 6 να αντέχει περισσότερο με μια μόνο φόρτιση χωρίς να χρειάζεται φόρτιση κατά την διάρκεια της ημέρας.

    Οι φωτογραφίες των μπαταριών παραπάνω δείχνουν μια ημερομηνία κατασκευής αυτών τον Μάρτιο του 2014 ενώ κατασκευαστής τους είναι η κινεζική εταιρεία Desay Battery. Μια αναφορά των Ιουλίου έκανε γνωστό πως η Desay Battery θα ήταν σίγουρα ο νέος προμηθευτής μπαταριών για τα νέα iPads.

    Η κινεζική εταιρεία είναι ο τωρινός προμηθευτής των iPhone μπαταριών με τις φήμες να θέλουν να το συνεχίζει αυτό και στην παραγωγική γραμμή του iPhone 6.

    Οι τελευταίες διαρροές έκαναν λόγω πως η μπαταρία του 5.5 ιντσών iPhone 6 θα πρέπει να είναι περισσότερες από τις 2,915 mAh, η τουλάχιστον η διπλάσιες από τις 1,560mAh του iPhone 5S.

    Αν τα παραπάνω επαληθευτούν αυτό σημαίνει πως το 4.7 ιντσών μοντέλο θα έχει μια μπαταρία είτε 2,915 ή 1,810mAh.

    Το σίγουρο είναι ότι όπως και να έχει η Apple πρέπει να εστιάσει στα παράπονα των χρηστών για την αυτονομία των iPhones που όσο πάνε και πληθαίνουν και που δίνουν τροφή στον ανταγωνισμό για να την κατηγορεί.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles