14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Μην χάσετε την μοναδική έκπτωση για την εφαρμογή Pixelmator

    Pixelmator-3.3-for-OS-X-Mac-screenshot-001

    Το Pixelmator για το OS X είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας εικόνων που ήδη και την mobile έκδοση του τον Οκτώβριο του 2014 στο iOS.

    Θα το βρείτε σήμερα στο Mac App Store στην μισή τιμή ενώ επιπρόσθετος η εφαρμογή για iPhone, iPad και iPod Touch είναι και αυτή σε μειωμένη τιμή στα 1.99 ευρώ ΕΔΩ.

    Το Pixelmator για Mac θα το βρείτε στην τιμή των 14.99 ευρώ ΕΔΩ.

    Η εφαρμογή έρχεται με πλήρη υποστήριξη του OS X El Capitan καθώς και του Split View mode του iOS 9. Επίσης η εφαρμογή έχει πλέον και το δικό της extension για την εφαρμογή της Apple Photos και έτσι σας δίνετε η δυνατότητα να επεξεργαστείτε άμεσα τις φωτογραφίες σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε δύο διαφορετικές εφαρμογές.

    Πραγματικά μια πολύ καλή έκπτωση που αξίζει να την εκμεταλλευτείτε!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles