25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Μεταφέρετε το WWDC 2014 στο σπίτι σας με αυτά τα 107 βίντεο της Apple

    wwdc_2014_1252-640x426

    Η εβδομάδα του ετήσιου WWDC 2014 πέρασε και ο προγραμματιστικός μαραθώνιος της Apple έλαβε τέλος. Οι περισσότεροι από εμάς δεν ήταν φυσικά δυνατό να παραβρεθούμε στο Moscone West αλλά για όλους τους προγραμματιστές αλλά και λάτρεις των νέων εξελίξεων η Apple έχει μεριμνήσει για αυτό μιας και μπορείτε να παρακολουθήσετε και 107 βίντεο sessions που έλαβαν χώρα στο WWDC 2014.

    Παρακάτω σας έχουμε αυτά που θεωρούμε εμείς ως highlights:

    • Introduction to Swift:  H νέα γλώσσα προγραμματισμού της Apple για την δημιουργία iOS και OS X εφαρμογών. Μάθετε τα βασικά της γλώσσας πριν προχωρήσετε παραπέρα.
    • Ingredients of Great Games: Αν σκέφτεστε τον επόμενο κλώνο του Flappy Bird ή το επόμενο indie παιχνίδι σας η Apple θα σας δώσει το έναυσμα για όλα αυτά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ωραίο παιχνίδι στο iOS.
    • What’s New in Cocoa Touch: Η Apple αναβάθμισε κατά πολύ τα frameworks και τα APIs της ενώ έκανε πολλά νέα διαθέσιμα στους προγραμματιστές της. Ξεκινήστε από το Cocoa Touch.
    • Kids and Apps: Το iOS 8 Family Sharing χαρακτηριστικό σημαίνει καλύτερη διαχείριση των in app purchases για άτομα κάτω των 13 ετών. Αυτό το session θα σας μάθει τα πάντα για το parental permission των εφαρμογών του App Store.
    • Introduction to HealthKit: iWatch αλλά και άλλα wearables  θα φέρουν σύντομα μια επανάσταση χάρη στο Health Kit framework της Apple. Μάθετε πως η δική σας εφαρμογή μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το νέο και πολλά υποσχόμενο framework.
    • Writing Energy Efficient Code H αυτονομία της μπαταρίας είναι ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους των χρηστών. Κανένας developer δεν θέλει να δημιουργήσει μια ενεργειακά απαιτητική εφαρμογή. Μάθετε όλους τους τρόπους για να το αποφύγετε σε αυτό το session.
    • Creating Custom iOS Interfaces: Μάθετε πως να φτιάχνετε εφαρμογές που θα εντυπωσιάζουν με τις διεπαφές τους

    Όλα τα βίντεο είναι διαθέσιμα πλέον στο Developer Site της Apple και μπορείτε να τα δείτε από το Safari εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles