21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Μετά την παρουσίαση του Fold, concept εικόνες μας παρουσιάζουν ένα αναδιπλούμενο iPhone X

    H Samsung παρουσίασε το Galaxy Fold αυτή την εβδομάδα – ένα $2000 αναδιπλούμενο smartphone το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Απρίλιο. Αν και η συσκευή είναι περισσότερο μια πρωτότυπη προσπάθεια μαζικής δημιουργίας και λιγότερο κάτι που πολλοί χρήστες θα ήθελαν να αγοράσουν, αναμφίβολα δημιούργησε την απορία σε πολλούς αν η Apple θα παρουσιάσει κάποια στιγμή κάτι αντίστοιχο.

    Σε αυτή την κατηγορία η Samsung έχει τα ηνία πλέον και μάλιστα έχει το προβάδισμα για τουλάχιστον 2 χρόνια από την Apple σε ότι αφορά την τεχνολογία μιας τέτοιας οθόνης, που μπορεί μάλιστα να μην θελήσει να την πουλήσει στην Apple.

    Τίποτα όμως δεν θα εμποδίσει του ανθρώπους να κάνουν εικασίες για το πως θα έμοιαζε μια αντίστοιχη συσκευή από την Apple και έτσι το Foldable News ζήτησε από τον Δανό βιομηχανικό σχεδιαστή Roy Gilsing να δοκιμάσει να παρουσιάσει ένα iPhone X με μια τέτοια τεχνολογία ως concept.

    Φυσικά τα concept δεν λαμβάνουν ποτέ υπόψιν τους τεχνικούς περιορισμούς του πραγματικού κόσμου. Έτσι λοιπόν σίγουρα δεν ήταν επιλογή της Samsung το Fold να έχει μια τόσο μικρή οθόνη μπροστά, ή τον μηχανισμό τον μεντεσέδων που δίνει στην συσκευή έναν ιδιαίτερα μεγάλο όγκο όταν είναι κλειστεί.

    Αυτό που παρουσιάζει αυτό το concept σήμερα είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει πρακτικά αυτή την περίοδο. Όπως έχουμε πει όμως η Apple αρέσκεται στο να περιμένει μέχρι κάτι που έχει στο μυαλό της ως concept να μπορεί να υλοποιηθεί και τεχνικά.

    Δείτε το concept παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles