20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Μεγάλος Διαγωνισμός iPhone 5S λάβετε μέρος σήμερα!!

    1544352_10154008561265457_1690257504_n

    Αγαπητοί φίλοι, αναγνώστες και μέλη τόσο του AppleWorldhellas όσο και του tokinito.gr,

    Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του διαγωνισμού μας για ένα iPhone 5S μια καταπληκτική προσφορά του tokinito.gr σε όλους εσάς.

    Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 30 μέρες.

    Για να αποκτήσετε έγκυρες συμμετοχές (ναι θα είναι περισσότερες από μια) αρκεί να κάνετε τα παρακάτω απλά βήματα:

    1ο) Θα πρέπει να έχετε κάνει Like στην σελίδα του FB του tokinito.gr ΕΔΩ και Like στην σελίδα του FB του AppleWorldHellas ΕΔΩ

    2ο) Κάθε δύο μέρες αρχής γενομένης από σήμερα Παρασκευή 28 Μαρτίου θα ανεβαίνει μια φωτογραφία σχετική με τον διαγωνισμό σε αυτές τις δύο σελίδες. Κάθε κοινοποίηση που θα κάνετε αυτών των φωτογραφιών θα σας δίνει μια έγκυρη συμμετοχή εφόσον έχετε ήδη κάνει το 1ο βήμα.

    3ο) Για έξτρα συμμετοχή θα μπορείτε να αφήσετε την ίδια εκείνη μέρα και ένα σχόλιο στο φόρουμ του AppleWorldHellas στο τοπικ ΕΔΩ

    Δείτε και το βίντεο που σας ετοιμάσαμε παρακάτω:

    Οι συμμετοχές με βάση τα παραπάνω βήματα θα προσμετρούνται για 24 ώρες από την στιγμή που θα ανέβουν οι φωτογραφίες αυτές στις δύο σελίδες του FB, κάθε 2 μέρες.

    Ο νικητής/νικήτρια θα ανακοινωθεί κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιήσει το tokinito.gr από όπου θα γίνει διαθέσιμη και η συσκευή.

    Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή σας επιτυχία!!! 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles