18.1 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Κώδικας του iOS 10.3 υποστηρίζει την ιδέα ότι το 10.5-ιντσών iPad θα έχει γρηγορότερο FPS

    ipad-pro

    O προγραμματιστής εφαρμογών Steve Troughton-Smith παρουσιάζει σήμερα κώδικα που υπάρχει στις iOS 10.3 betas που υποστηρίζει και σύμφωνα με το Bloomberg ότι το φημολογούμενο 10.5 ιντσών iPad θα έχει γρηγορότερο FPS.

    Στιγμιότυπο 2017-03-22, 10.36.19 μμ

    O κώδικας δεν δείχνει κάποιο μέγεθος οθόνης αλλά όντως προσφέρει κάποιες αποδείξεις πως μελλοντικά iPad μοντέλα θα μπορούν να αποδίδουν γρηγορότερα FPS από τα 60 που είναι το μέγιστο αυτή την στιγμή.

    Το iPad Pro ήδη δέχεται είσοδο από το Apple Pencil στα 240 hertz παρά το γεγονός πως η οθόνη του δεν μπορεί να ανανεωθεί τόσο γρήγορα.

    Όπως όμως όλα δείχνουν και με βάση το παραπάνω η Apple έχει στόχο να ανανεώσει αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης με περισσότερα FPS μειώνοντας έτσι lags και κάνοντας ακόμη πιο ομαλή την εμπειρία του χρήστη.

    Τόσο ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo όσο και το Bloomberg συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως η Apple θα λανσάρει φέτος ένα τελείως νέο iPad με διαφορετικό σχεδιασμό και στις 10.5 ίντσες.

    Ο Ming-Chi Kuo επίσης είχε προβλέψει την ύπαρξη και κυκλοφορία ενός νέου οικονομικού iPad στις 9.7 ίντσες κάτι το οποίο επαληθεύτηκε χθες με την έλευση του νέου iPad από την Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles