14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Κώδικας στο iOS 9 δείχνει επερχόμενα iPhones με πολύ ενισχυμένη την FaceTime κάμερα

    iPhone-6-front-camera

    Ο προγραμματιστής Hamza Sood ανακάλυψε μια σειρά από γραμμές κώδικα στην πρώτη beta του iOS 9 που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχουν να κάνουν με την FaceTime κάμερα τον επερχόμενων iPhones και πιο συγκεκριμένα με σημαντική αναβάθμιση αυτής.

    Μπορεί λοιπόν να είναι de facto πως η κάμερα του iPhone είναι η δημοφιλέστερη κάμερα smartphone στην αγορά αλλά σίγουρα Android συσκευές έχουν πολύ καλύτερες κάμερες σε ότι έχει να κάνει με την εμπρόσθια κάμερα αυτών των συσκευών.

    Ο κώδικας λοιπόν που ανακαλύφτηκε σήμερα στο iOS 9 δείχνει μια FaceTime κάμερα για τα επερχόμενα iPhones με μια ανάλυση HD στα 1080p με δυνατότητες λήψης slo-mo στα 240 frames το δευτερόλεπτο.

    Επίσης θα δίνετε ακόμη και η δυνατότητα για πανοραμικές λήψεις καθώς και μάλλον θα υπάρχει και ενσωματωμένο flash.

    Βέβαια πριν ενθουσιαστούμε απίστευτα με αυτά τα νέα αξίζει να τονίσουμε πως πολλές φορές beta εκδόσεις μέσω του κώδικα τους έχουν αναφορές σε κάποιο hardware που τελικά η Apple αποφασίζει να μην κυκλοφορήσει και χρησιμοποιήσει ποτέ.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles