17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Κυκλοφορία του Audio Hijack 3 με νέο Interface

    audiohijack3-mac-hero

    Η Rogue Amoeba κυκλοφόρησε πρόσφατα το Audio Hijack 3, την τελευταία έκδοση αυτής της εφαρμογής η οποία σας επιτρέπει να κάνετε καταγραφή ήχου από (σχεδόν) οποιοδήποτε audio source (μέσω παραγωγής ήχου). Έτοιμοι για OS X Mavericks και OS X Yosemite, το νέο Audio Hijack 3 έρχεται να προσφέρει ένα νέο interface στους χρήστες, μαζί με διάφορα templates τα οποία έχουν ενσωματωθεί στην εφαρμογή καθώς επίσης και νέο Home window.

    Το νέο αυτό interface έρχεται να διευκολύνει τους χρήστες που το χρησιμοποιούν για πρώτη φορά. Το νέο Home window βρίσκεται σε κεντρικό σημείο σε σελίδα του project μας. Επίσης θα βρείτε καρτέλες για Sessions, Recordings και Schedule. H καρτέλα Session αποθηκεύει όλα τα project σας, ενώ αντίστοιχα η καρτέλα Recordings αποθηκεύει όλες τις καταγραφές ήχου που έχουν γίνει για αυτά τα project. H καρτέλα Schedule σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τα alarms για τα recordings που έχετε προγραμματίσει να κάνετε.

    Αντίστοιχα, το νέο στοιχείο Block σας επιτρέπει να καταγράψετε ήχο από οποιοδήποτε application ή οποιοδήποτε hardware source, όπως για παράδειγμα το μικρόφωνο.Υπάρχει ξεχωριστώ Block για τα sources, τα effects, τα recorders, και τις συσκευές εξόδου οι οποίες σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εύκολα, διάφορα αρχεία ήχου.

    Τα Session templates παρέχουν έτοιμο set up το οποίο μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιήσετε για την καταγραφή ήχου. Υπάρχουν επίσης templates για την καταγραφή ήχου από κάποια εφαρμογή, καταγραφή ήχου από μικρόφωνο ή οποιαδήποτε άλλη συσκεή εισόδου, καθώς επίσης και την καταγραφή podcasts, voice chat και system audio. H καρτέλα για την επιλογή του template θα εμφανιστεί εφόσον ξεκινήσετε κάποιο νέο project, ενώ μπορείτε να επιλέξετε το New Blank Session για να ξεκινήσετε ένα νέο project χωρίς προεπιλεγμένα κομμάτια ήχου.

    Το Audio Hijack 3 έχει επίσης και πληθώρα κάποιων άλλων αξιόλογων χαρακτηριστικών, όπως για παράδειγμα η καταγραφή ήχου σε περισσότερες από μία μορφές ταυτόχρονα, απλοποιημένα effects ήχου, λειτουργία πλήρους οθόνης καθώς επίσης κάνει της προσβασιμότητα πιο εύκολη στο χρήστη. Επίσης, η τελευταία έκδοση παρέχει υποστήριξη για την καταγραφή αρχείων ήχου FLAC και HE-AAC.

    Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε αρχικά δωρεάν η οποία είναι διαθέσιμη για δοκιμή. Η δοκιμαστική έκδοση, βέβαια, υποβαθμίσει αρκετά την τελική ποιότητα ήχου που έχουμε καταγράψει μετά τα πρώτα 10 λεπτά καταγραφής. Μπορείτε να αγοράσετε την εφαρμογή έναντι $49 από την ιστοσελίδα της Rogue Amoeba [link]

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles