19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Κρατήστε τις πρώτες λέξεις του παιδιού σας με το “Baby Awww” για iPhone [Promo Codes]

    Screen Shot 2015-01-07 at 20.13.50

    Μια νέα εφαρμογή μας έρχεται από τον αγαπητό και πολύ δραστήριο Έλληνα developer Ιωάννη Σπυρόπουλο που ειλικρινά τόσο σαν ιδέα όσο και σαν υλοποίηση ξεχωρίζει.

    Ο λόγος για το “Βaby Awwww”

    Τα μωρά φέρνουν ευτυχία, ειδικά αν είναι δικά μας! To Baby awww σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε όλες αυτές τις χαρούμενες στιγμές ηχογραφώντας τις πρώτες κουβέντες του μωρού σας, και κρατώντας τες όμορφα σε ένα μέρος!

    Είναι το άλλο σας μισό στην δουλειά όταν το γλυκούλι σας είπε κάτι αστείο; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να στείλετε τις λεξούλες του παιδιού σας στο ταίρι σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αποκτήσουν όλοι αυτήν την “ωωωωω” στιγμή.
    Χρειάζεται το μεγαλύτερο αδελφάκι περισσότερη προσοχή; Το Baby awww είναι πολύ εύκολο στην χρήση του! Η ζήλια θα φύγει και το αδερφάκι θα εξοικειωθεί με το νέο μέλος της οικογένειας ηχογραφώντας αστεία πράγματα με το μωράκι!
    W7h1iiP
    Γλώσσες: Ελληνικά – Αγγλικά – Ρουμάνικα. Σύντομα και άλλες!
    Πραγματικά μια μοναδική εφαρμογή για γονείς και που μπορεί να γίνει ένα πολύ χρηστικό εργαλείο τους αλλά και να τους χαρίσει μοναδικές στιγμές που θα τις αποθηκεύσουν για πάντα.
     Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone στο App Store στην τιμή των 0,89€ εδώ

    PROMO CODE GIVEAWAY

    Οι 10 τυχεροί – τυχερές από εσάς που θα αφήσουν ΈΝΑ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΟ στο φόρουμ μας >>ΕΔΩ<< θα μπορέσουν να την κατεβάσουν εντελώς δωρεάν.
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles