19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Κοντά στο επίσημο λανσάρισμα της Apple Card καθώς η Apple κυκλοφόρησε την 7η beta της iOS 12.4

    Η πρώτη πιστωτική κάρτα της Apple έρχεται αυτό το καλοκαίρι αρχής γενομένης στην Αμερική και όλοι αναμένουν πως αυτό θα γίνει στην iOS 12.4 έκδοση του λογισμικού. Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει ακόμη την ακριβή ημερομηνία λανσαρίσματος της Apple Card με την εταιρεία να κυκλοφορεί beta εκδόσεις του iOS 12.4 χωρίς την ενσωμάτωσης της εδώ και εβδομάδες.

    Πολλές ανώνυμες πηγές αναφέρουν πως η Apple Card θα λανσαριστεί αυτή την εβδομάδα αλλά αυτό παραμένει αβέβαιο ακόμη.

    Η Apple κυκλοφόρησε και την watchOS 5.3 beta 6 για το Apple Watch σήμερα. Η αναβάθμιση αυτή επαναφέρει το Walkie-Talkie χαρακτηριστικό και θα υποστηρίζει και αυτή η έκδοση την Apple Card όταν επίσημα αυτή κυκλοφορήσει.

    Την ίδια στιγμή όπως έχουμε αναφέρει η Apple τρέχει και developer και beta εκδόσεις της μεγάλης αναβάθμισης του iOS 13 που θα γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό το Φθινόπωρο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles