23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Και νέο βίντεο παρουσιάζει τις επερχόμενες iPhone 11 εκδόσεις μέσω του YouTuber MKBHD

    Είμαστε 2 μήνες μακριά από από τις επερχόμενες ανακοινώσεις των νέων iPhone 11. Χθες ο YouTuber MKBHD κοινοποίησε ένα βίντεο με dummy μοντέλα των iPhone 11, iPhone 11 Max, και iPhone 11R παρόμοιων με αυτών που έφτασαν και στο 9to5Mac και σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα.

    Και σε αυτό το βίντεο έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τον νέο σχεδιασμό της κάμερας που στα iPhone 11 και iPhone 11 Max συμπεριλαμβάνει 3 φακούς ενώ στο iPhone 11R 2.

    Αυτό που δεν βλέπουμε βέβαια σε αυτά τα dummy μοντέλα είναι ο φημολογούμενος σχεδιασμός του γυαλιού στο πίσω μέρος που θέλει την Apple να χρησιμοποιεί ένα ενιαίο κομμάτι γυαλί έτσι ώστε να μειώσει το εξόγκωμα του τετράγωνου πλαισίου. Επίσης δεν φαίνεται και ο επίσης φημολογούμενος ανασχεδιασμός του κουμπιού σίγασης.

    Σε κάθε περίπτωση και αυτό το βίντεο προσφέρει μια πολύ καλή εικόνα του τι να περιμένουμε από την Apple τον Σεπτέμβριο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles