19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ιάπωνες Apple Fans ρισκάρουν την ζωή τους για μια Lucky Bag της εταιρείας

    maxresdefault-640x360

    Πόσο πολύ θα θέλατε να έχετε μια καλή προσφορά για ένα Apple προϊόν; Τι θα ήσασταν διατεθειμένοι να κάνετε;

    Όταν σας γράψαμε για την προσφορά – παράδοση της Apple στην Ιαπωνία με την ονομασία “Lucky Bag” δεν περιμέναμε ειλικρινά να δούμε τέτοιες εικόνες. Να τονίσουμε η εν λόγω περιορισμένη προσφορά σημαίνει πως οι καταναλωτές με $300 μπορούν να πάρουν ένα backpack που μέσα μπορεί να περιέχει ακόμη και ένα MacBook Air καθώς και πολλές ακόμη εκπλήξεις που ξεπερνάνε κατά πολύ το πόσο των $300.

    Απλά όταν το να είσαι Apple Fan σημαίνει πως πολύ εύκολα μπορείς να μετατραπείς στον Jack Nicholson στην τελευταία σκηνή του The Shining (αρχική φωτό) τότε κάτι σίγουρα δεν πάει καλά….

    Δείτε την απίστευτη φωτογραφία παρακάτω με την ουρά των Apple Fans έξω από το Apple Store:

    FINAL

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles