20.9 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπάρχουσα θήκη σας και στο iPad mini 4;

    ipad-mini-4

     

    Με το νέο iPad mini 4 να κάνει την εμφάνιση του στο χθεσινό event, παρατηρήσαμε πως οι διαστάσεις της νέας αυτής συσκευής έχουν αλλάξει -όχι δραματικά- κάνοντας μας λοιπόν να καταλάβουμε πως οι ήδη υπάρχουσες θήκες που χρησιμοποιείτε στα iPad mini σας, δεν θα είναι κατάλληλες να χρησιμοποιηθούν και στα νέα iPad mini 4.

    Όπως αναφέραμε και κατά την διάρκεια του event, τα νέας γενιάς iPhone 6S, θα είναι δυνατό να χωρέσουν στις ήδη υπάρχουσες θήκες μας, από τα iPhone 6, με μόνη εξαίρεση τις πολύ εφαρμοστές θήκες, όπως είναι για παράδειγμα οι αδιάβροχες θήκες. Ελπίζαμε να μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για το iPad mini 4 και για τις θήκες. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποιες πολύ μικρές διαφορές στις διαστάσεις της νέας συσκευής, σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες, κάνοντας, έτσι, τις θήκες να είναι ακατάλληλες για το νέο iPad mini 4, καθώς θα είναι λίγο μικρότερη σε ύψος και λίγο μεγαλύτερη σε πάχος.

    Έτσι λοιπόν, θα υπάρχουν κάποιες θήκες διαθέσιμες από την Apple για το iPad mini 4, όπως είναι για παράδειγμα οι θήκες Smart Cover και Silicone Case, σε διάφορα χρώματα. Δείτε παρακάτω τις διαφορές στα διάφορα μοντέλα.

    Screen Shot 2015-09-10 at 12.03.41

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles