21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Θήκες του iPhone 6 δείχνουν αναδιάταξη του Wake/Sleep κουμπιού;

    174770

    Όπως πάντα κάθε τέτοια περίοδο οι φήμες για το επερχόμενο iPhone της Apple πραγματικά οργιάζουν το ίδιο και οι διαρροές. Σήμερα λοιπόν είχαμε την εμφάνιση των πρώτων θηκών τόσο για το 4.7 ιντσών iPhone 6 όσο και για το 5.5 ιντσών.

    Να τονίσουμε εδώ πως πολλές φορές κατασκευαστές θηκών παίρνουν το ρίσκο να παρουσιάσουν θήκες για επερχόμενα μοντέλα χωρίς πάντα να είναι σίγουροι για την τελική σχεδίαση της συσκευής. Κάποιες φορές είναι έγκυροι και κάποιες φορές πάλι όχι.

    Στην παραπάνω λοιπόν εικόνα παρατηρούμε, με βάση πάντα την θήκη, πως το iPhone 4.7 ιντσών έχει επίπεδες πλευρές ενώ αυτό των 5.5 ιντσών διαφοροποιείτε και έχει πιο στρογγυλεμένες παρόμοιες με αυτές του iPod Touch. Ένα στοιχείο που έχουν και οι δύο κοινό είναι ένα νέο κουμπί που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά.

    Πρόσφατες φήμες αναφέρουν πως η Apple θα βάλει για πρώτη φορά το κουμπί του Sleep/Wake σε διαφορετική πλευρά του iPhone για να κάνει τον χειρισμό της συσκευής ευκολότερο. Βέβαια όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας οι φήμες θέλουν το κουμπί αυτό να τοποθετείτε στο πάνω μέρος της συσκευής και όχι στην δεξιά πλευρά της.

    Έτσι λοιπόν το νέο αυτό κουμπί που εμφανίζετε στις εν λόγω θήκες είναι άγνωστο στο τι θα εξυπηρετεί.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles