15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Θήκες παρουσιάζουν τον iPhone 11 σχεδιασμό και την νέα θέση για το λογότυπο

    Τα iPhone 11 και τα iPhone 11 Pro θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό σε μιάμιση εβδομάδα από τώρα και κατά γενική ομολογία γνωρίζουμε τι να περιμένουμε: Μεγάλη εστίαση στις δυνατότητες της κάμερας εξαιτίας του νέου τριπλού συστήματος φακών.

    Αν και το συνολικό σχήμα του σασί δεν θα αλλάξει σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες μικρές παραμετροποίησεις στο πίσω μέρος της συσκευής. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το νέο πλαίσιο για το νέο σύστημα φακών καθώς και νέοι χρωματισμοί αλλά ακόμη και ένα matte φινίρισμα στο γυαλί.

    Φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο Slashleaks δείχνουν ακόμη μια σχεδιαστική αλλαγή. Το λογότυπο της Apple πλέον έχει μετακινηθεί προς τα κάτω και πλέον είναι κεντραρισμένο τόσο κάθετα όσο και οριζόντια.

    Η αλλαγή αυτή έχει γίνει λογικά για να μπορέσει να δοθεί χώρος στο μεγαλύτερο σίγουρα σύστημα των τριών φακών. Επίσης ίσως έχει να κάνει και με την φημολογούμενη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης των επερχόμενων iPhone. H νέα θέση του λογότυπου θα ήταν στο κέντρο της ασύρματης αυτής φόρτισης.

    Τέλος ας μην ξεχνάμε πως την προηγούμενο εβδομάδα ένας εργαζόμενος της Foxconn διέρρευσε πως η Apple θα αφαιρέσει την λέξη “iPhone” από το πίσω μέρος των συσκευών. Αυτό σημαίνει πως στο πίσω μέρος θα υπάρχει μόνο το λογότυπο της Apple και τίποτα άλλο.

    Να τονίσουμε πως οι θήκες σε αυτές τις φωτογραφίες μοιάζουν για αυθεντικές της Apple αλλά δεν είναι μιας και πρόκειται για κλώνους από κατασκευαστές της Κίνας.

    Στο Twitter ο Benjamin Geskin παρουσίασε νέα iPhone 11 και iPhone 11 Pro βάση των νέων πληροφοριών που διέρρευσαν και που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles