16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η Xiaomi δεσμεύεται για «πόλεμο ζωής και θανάτου» κατά της Apple για να γίνει το μεγαλύτερο brand smartphone στον κόσμο

    Η Xiaomi σκοπεύει να εντείνει την πρόκλησή της προς την Apple, ανακοίνωσε ο ιδρυτής της εταιρείας αυτή την εβδομάδα (μέσω της South China Morning Post).

    Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi Lei Jun δήλωσε στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Weibo ότι η εταιρεία θα επικεντρωθεί ειδικά στο τμήμα υψηλών προδιαγραφών της παγκόσμιας αγοράς smartphone σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί άμεσα την Apple, προσπαθώντας να καλύψει το κενό που άφησε η Huawei. Η Huawei ήταν προηγουμένως ο μεγαλύτερος προμηθευτής smartphone της Κίνας πριν αναγκαστεί να αποχωρήσει από την αγορά των ΗΠΑ. Ο Lei εξήγησε ότι η Xiaomi επιδιώκει να γίνει ο μεγαλύτερος προμηθευτής smartphone στον κόσμο μέσα σε τρία χρόνια.

    Το τέταρτο τρίμηνο του 2021, η Apple ξεπέρασε το Vivo για να γίνει η κορυφαία μάρκα smartphone στην Κίνα για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια. Ταυτόχρονα, η Apple έγινε ο κορυφαίος προμηθευτής smartphone στον κόσμο, με ένα στα πέντε smartphones που πωλούνται να είναι ένα iPhone.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.