16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η ταινία Sky is Everywhere κάνει το ντεμπούτο της σήμερα στην Apple TV+

    Για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, το Apple TV+ κάνει σήμερα πρεμιέρα το The Sky is Everywhere. Βασισμένη στο μυθιστόρημα της Jandy Nelson, αυτή είναι η νεότερη ταινία που προέρχεται από τη συνεργασία της Apple με την A24. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται η Josephine Decker.

    Στην ταινία, η πρωταγωνίστρια Lennie Walker είναι μια 17χρονη έφηβη που μόλις υπέστη την απώλεια της μεγαλύτερης αδελφής της. Έχει μουσικό ταλέντο και φιλοδοξία, αλλά δεν έχει συνθέσει ακόμα τη δική της μουσική. Στο σχολείο, ένα χαρισματικό νέο αγόρι εμφανίζεται στη σκηνή, ο Joe Fontaine. Η Lennie περιηγείται στην αγάπη και την απώλεια καθώς ξεκινά την πρώτη της πραγματική σχέση και εμπνέεται να γράψει το πρώτο της πρωτότυπο τραγούδι.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.