16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Season 7 του Fortnite έρχεται τις επόμενες ημέρες

    Σε λίγες μέρες φτάνει το τέλος της Season 6 στο Fortnite και όλοι όσοι έχουν πάρει battle pass και δεν έχουν φτάσει το ανώτατο επίπεδο να πάρουν τα βραβεία που έχει αυτές τις μέρες τρέχουν και δεν φτάνουν για να το φτάσουν μιας και πλησιάζει η Season 7.

    Όπως και κάθε σεζόν, έτσι και τώρα η Epic Games έβγαλε στα φώτα της δημοσιότητας μια εικόνα teaser στο Twitter, στο οποίο δείχνει το νέο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Η εικόνα έχει λεζάντα που γράφει “ο πάγος απλώνεται… 3 μέρες μέχρι την Season 7”, αυτό σημαίνει ότι η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 6 Δεκεμβρίου.

    Κάθε season στο Fortnite είχα να μας πει και μια δικιά του ιστορία, είτε αυτή η ιστορία είχε να κάνει με το διάστημα, είτε με τους εξωγήινους. Το season 6 όμως η αλήθεια είναι πως μπήκε με έναν τρόπο που μας άφησε όλους με ένα μεγάλο ερωτηματικό και για το τι θα γίνει στα μέσα του season μιας και δεν ήταν όπως τα προηγούμενα και δεν είχαμε και αρκετές πληροφορίες απο την ίδια την εταιρεία για να ξέραμε τι να περιμένουμε. Αυτό όμως είναι το ωραίο με το Fortnite, έχει μια ιστορία που δεν θες να χάσεις και σε κάνει να συνεχίζεις να παίζεις.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles