14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Samsung πλήρωσε 500 ψεύτικους fans στο λανσάρισμα του Galaxy S6 στην Κίνα

    samsung

    Το ότι η Samsung προσπαθεί να φτάσει το iPhone 6 δεν είναι είδηση πλέον. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση και για ακόμη μια φορά αρνητική είναι πως πλέον πληρώνει ακόμη και ανθρώπους για να εμφανιστούν ως fans της στο λανσάρισμα των συσκευών της.

    Περισσότεροι λοιπόν από 500 fans βρέθηκαν στο λανσάρισμα του Galaxy S6 στην Κίνα όχι γιατί ήταν οπαδοί της εταιρείας αλλά γιατί είχαν πληρωθεί για να παρουσιαστούν έτσι. Η συνολική απήχηση του event-λανσαρίσματος ήταν 1000 περίπου άνθρωποι με την Samsung να πληρώνει $4.80 οποιονδήποτε από αυτούς έμοιαζε με μαθητή-φοιτητή ή κάτω των 3ο ετών.

    Σύμφωνα λοιπόν με την WantChinaTimes, η Samsung προσέλαβε μια σειρά από ομάδες 20 με 30 ανθρώπων για να εμφανιστούν ως οπαδοί της εταιρείας. Οι υπεύθυνοι που έβρισκαν αυτούς τους ανθρώπους πληρώνονταν περί τα $3.30 για κάθε νέο ή νέα που έβρισκαν για να υποδυθεί αυτόν τον ρόλο.

    Η Samsung είπε σε αυτούς τους ανθρώπους να μιλήσουν στον τύπο και στα διάφορα media και να τονίσουν πως βρέθηκαν σε αυτό το λανσάρισμα γιατί τους ενδιέφερε πάρα πολύ η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας.

    Η ειρωνεία ήταν πως οι μισοί από αυτούς για να πείσουν καλύτερα έβγαζαν φωτογραφίες το νέο Galaxy S6 χρησιμοποιώντας μια iPhone συσκευή!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles